top of page

Personuppgiftspolicy (GDPR)

Må Bra i Skåne AB (MBIS) har som målsättning att hantera och respektera all den personliga integritetsinformation som kommer oss tillhanda. Vi tar ansvar för att personuppgifterna respekteras och behandlas på ett korrekt sätt samt skyddas mot obehörig åtkomst.

 

MBIS behandlar personuppgifter i enlighet med den tillämpliga lagstiftningen inom EU som gäller från och med den 25:e Maj 2018.

 

MBIS´s behandling av personuppgifter

MBIS kan komma att använda personuppgifter:

  • För att tillhandahålla de produkter och tjänster som är beställda av beställaren.

  • För kommunikation via tex e-post, telefon, mm.

  • För marknadsföring via tex e-post, telefon, mm.

 

Säkerhet

MBIS vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda personuppgifterna ifrån obehöriga, spridningar och förstörelse.

 

Borttagning eller ändring av personuppgifter

Den som har personuppgifter hos MBIS har när som helst rätt till att begära tillgång till, göra ändringar eller raderas helt från databasen. Vid förekommande fall eller övriga synpunkter/funderingar vänligen kontakta MBIS via e-post.

 

Kontaktinformation

Må Bra i Skåne AB (org. nr. 559087-5273) är personuppgiftsansvarig för all behandling av personuppgifter som sker på MBIS. För vidare kontakt vänligen skicka e-post till sabina@mabraiskane.se eller ring 0730-505553.

 

Ändringar i policy

MBIS kan komma att ändra i sin personuppgiftspolicy för att säkerställa den bästa och säkraste behandlingen av personuppgifter.

Hör av dig!

  • Facebook
  • LinkedIn

Tack för ditt meddelande!

bottom of page